Arrangementer

Hold dit næste event på Blåkærgård i unikke rammer og smuk natur. Vi har plads til 48 overnattende gæster og mange gode minder i vente.

Ved arrangementer på Blåkærgård reserverer vi hele huset til jer, så I kan nyde jeres begivenhed. Det giver jer mindst to dage i fremragende omgivelser med tid til hygge og samvær.

Familiefester – Fødselsdage –
Ø-bryllup

Går du med tanker om at planlægge en hyggelig familiebegivenhed, en stor fest, et ægte ø-bryllup, en forlænget weekend i gode venners selskab, venindetur eller et ugeophold på skønne Tunø, så kom glad!

Famliefester

Fødselsdag

Ø-bryllup

Firma – Foreninger

Brug for et sted til dit næste firmaevent, til en workshop eller står du for at arrangere en kreativ weekend for din forening?
Er i en SUP-klub, en passioneret løbeklub, der vil arrangere jeres egen ”Tour de Tunø”, en samling ornitologer, fritidsfiskere eller vinentusiaster. Måske en flok astronomer der vil kigge stjerner i lyssvage omgivelser, pileflet interesserede, en glad strikkeklub, en inspirerende kunstgruppe, en popstjerne eller …Mulighederne er mange. Send os en forespørgsel på dit kommende event.

Venindetur

Astrologi

Lystfisker

Kunstgruppe

Strikkeklub

Work-shop

Astronomi

Løbeklub

Popstjerne

Pileflet

Vinentusiast

Ornitologi

Din drøm?

Bridgeklub

Dit næste event?

Skriverly

Find ro og inspiration til din næste bog, din afhandling eller til jeres fælles artikel. Tag dine gode kollegaer under armen og book et skriveophold. Vi sørger for det praktiske, god forplejning og masser af hygge, så I kan koncentrere jer om det væsentlige. “Scribere ingenio verbum”.

Artikelskrivning

Forfatterspire

Skriverly

Relax

Her er gode faciliteter til rådighed og højt til loftet inde som ude. Naturen er indbydende og de smukke omgivelser får helt naturligt roen til at sænke sig. Start eventuelt dagen med et forfriskende havbad. Så er i godt i gang.

Kontakt os og vi finder en god løsning til jer.

Yoga

Afslapning

Retreat

Ophold

Alle ophold er af minimum 2 dages varighed. Det giver jer tid til at hygge og finde ind til ro og afslapning. Eller hvad med at blive lidt længere? Vi elsker gæster, så bliv endelig og nyd sommeren, efteråret, vinteren eller det spæde forår.

FORPLEJNING VED ARRANGEMENTER
I kan vælge at medbringe egne råvarer og tilberede maden i vores køkken. Måske har i hyret en kok til at stå for maden? Vi kan også diske op med lækkerier.
Kontakt os gerne, så tager vi en snak om muligheder.

ARRANGEMENTER OG PRISER
Pris for 2 døgn 700 DKK pr. pers. (der afregnes for min. 20 personer) Prisen er inklusive sengelinned og håndklæder. Er i flere end 20 personer, afregnes der med 300 DKK pr. ekstra person pr. nat. Dette er inklusive sengelinned og håndklæde.

Pris for 5 døgn 1.750 DKK pr. pers. (der afregnes for min. 20 personer) Prisen er inklusive sengelinned og håndklæder. Er i flere end 20 personer, afregnes der med 300 DKK pr. ekstra person pr. nat. Dette er inklusive sengelinned og håndklæde.

Ophold ved arrangementer er eksklusive forplejning, el, varme og vand.

Ved eventuelle dagsarrangementer uden overnatning – os kontakt gerne for aftale.